a123

– En kongress som går tilbake til røttene

– En kongress som går tilbake til røttene

Frelsesarmeens storsamling 2019 avholdes 28.-30. juni i Oslo sentrum. Her finner du detaljert program og informasjon.

På Frelsesarmeens årskongress samles medlemmer, frivillige, ansatte og alle andre til gudstjenester, konserter, seminarer og andre arrangementer. I Frelsesarmeens spede barndom på Londons østkant foregikk møtene i et stort telt i Whitechapel, og det er denne tradisjonen vi nå bygger videre på. 

Last ned komplett program for og informasjon om årets kongress her. Du kan også laste ned appen "Infoskjermen go", og taste delingskode 1865 for å få programmet og oppdateringer direkte på mobilen. 

Se programmet og praktisk informasjon på nett her.

Gudstjenestene på Youngstorget streames, og de kan sees her

– Frelsesarmeen er jo født i friluft, og oppdraget vårt er uløselig knyttet til å være ute blant folk. Derfor er det helt naturlig at vi nå tar kongressen tilbake til gata, sier kommandør William Cochrane, leder for Frelsesarmeen i Norge, Island og Færøyene.

På Youngstorget setter vi opp et stort telt på 1.200m2. Her er det plass til både møter, gudstjenester, konserter og en kafé. I løpet av kongressen vil det bli gudstjenester, kulturkafé, musikknattine, møtepunkter for ungdom, barnas kongress, allsangmøter, seniorarrangementer, konserter, «piknik i parken» , seminarer – og ikke minst «Langlønsj» hvor vi dekker Frelsesarmehistoriens lengste langbord på tvers av Youngstorget. 

Her er noen bilder fra fjorårets feiring: 

– En kongress som går tilbake til røttene

– En kongress som går tilbake til røttene

Praktisk info 
– Se informasjonsheftet for detaljprogram.
– Ungdomskongress – Camp Kongress. I år er det gjort nye og spennende endringer på hovedkongressen, og ungdomskongressen er da lagt opp til å følge Kongressens program på Youngstorget. Det blir ikke egne ungdomsmøter parallelt med møtene på Youngstorget, men Frelsesarmeens Barn og Unge har ansvaret for møtene fredag og lørdag kveld. For ungdommer som kommer langveis fra, er det eget overnattingstilbud m/mat på Majorstua korps – Camp Kongress. Påmelding og mer info på fabu.no 

– Teltet er moderne og tilpasset vår bruk med gulv, stoler, lys, lyd, varme, toaletter og alt vi trenger. 
– Kongressen avsluttes med gudstjeneste som starter kl 14 søndag. 

Materiell
– Informasjonshefte med program kan lastes ned her
– Kongress-plakat finner du her 
– Plakat for Barnas kongress finner du her 
– Kongress for tweens-plakat finner du her
 Kvinnefrokost-plakat finner du her 
– Kongressplakat til skjerm finner du her 
– Seminarplakat Avhengig til skjerm finner du her