a123

− Dette målet har vi jobbet for lenge!

Gleder seg til å bestige Afrikas høyeste topp.

Navn: Signe Haukvik Haugen 

Engasjement: Daglig leder for rusomsorgens tiltak i Bærum med varmestue, Jobben og Stedet. 

Aktuell med: Tur til Kilimanjaro  

 

− Dette målet har vi jobbet for lenge!

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er først og fremst min arbeidsgiver, men etter snart tolv år i rusomsorgen er det også blitt en stor del av meg. Jeg kjenner at med FA`s verdigrunnlag i ryggen og den veien som er tråkket før oss, gjør meg ydmyk og takknemlig for å jobbe her. Mitt ståsted personlig passer også meget godt sammen med Frelsesarmeen, og det gjør det veldig naturlig å ta del i utvikling og fremtidsrettet arbeid videre i FA.

Hva er en god dag på jobben?

Det er når man virkelig kan kjenne på at det arbeidet vi legger ned dag etter dag virkelig gjør en forskjell for dem vi jobber med. Det å kunne ha det privilegiet å være håpsbærere og et lys i mørket for de vi har rundt oss, mener jeg er mektig kost, selv om jeg har jobbet med dette lenge. For meg er det da viktig å ha respekt og være ydmyk i en slik rolle.

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

I disse dager hvor Trump preger USA med sin politikk og sanne vesen kjenner jeg at det er viktig å være en motvekt, så mitt viktigste våpen vil da være kjærlighet til alle mennesker og at man rett og slett må gjeninnføre forventningen om "vanlig folkeskikk med respekt for hverandre". Overskriften kunne vært: Be Kind. Always.

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Kaffe!

Hva fyller du helst fritiden din med?

Familie, venner og være ute i frisk luft.

Hva gleder du deg mest til fremover?

Akkurat nå er det en spesiell tid og jeg tror jeg sjelden har opplevd en mer følelsesmessig "berg- og dalbane" periode som denne, rett og slett fordi jeg om 3 uker drar sammen med en fantastisk gjeng til Afrika for å forsøke å bestige Kilimanjaro-fjellet. Dette målet har vi jobbet for lenge og mange personer har endret livet sitt på veien, så nå er det store sommerfugler i magen og et STORT HÅP om at vi alle skal holde oss friske for å nå målet vårt om "sammen mot toppen"(eller nå drømmer jeg om at det blir "SAMMEN PÅ TOPPEN").

Rent personlig er det å bli kjent med barna mine som individuelle og selvstendige vesener på hver sin måte noe helt fantastisk og spennende, og som jeg gleder meg til å følge fremover. Mine barn er nå 2,5 og 8:) Føler meg heldig!

 

Les mer om turen til Kilimanjaro

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?
Hva er en god dag på jobben?
 
Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?
 
Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?
 
Hva fyller du helst fritiden din med?
Hva gleder du deg mest til fremover

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem:

Tildelt Veiviserprisen 2016

- Et prosjekt som sprer håp

Et fjes vel verdt å merke seg 

De trodde ikke sine egne øyne 

Rikskjendis over natten