a123

− Onsdag, det var en fin dag!

Fikk virkelige gode nyheter denne uka.

Navn: Lisbeth Kleveland

Stilling: Regionleder, Frelsesarmeens rusomsorg, region nord

 

− Onsdag, det var en fin dag!

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen for meg er først og fremst en god arbeidsplass og arena med trygge og gode verdier i bunnen.

 

Hva er en god dag på jobben?

En god dag på jobben er når jeg kjenner at jeg kan være med på å utgjøre en forskjell for våre brukere. Samtidig som at alle ansatte kjenner seg ivaretatt slik at de også har det lille ekstra å bidra med i en hektisk og utfordrende arbeidshverdag.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

Frelsesarmeens rusomsorg sitt arbeid i Trondheim og Bodø er sterkere tilstede enn noen gang.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Jeg må ha kaffe, latter og en god samtale enten med en kollega eller en av våre brukere. Gjerne en krevende og utfordrende arbeidsoppgave i tillegg.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Jeg er glad i være hjemme når jeg først har fri. Reiser mye i jobben så tiden med familien er viktig. Akkurat nå ser vi fram til Kroatiatur om fire uker med sol, bad og båtliv.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Vi stod i ferd med å miste bevilgningen til Furulund og Herberget i Trondheim. Derfor var det med glede på onsdag at jeg mottok nyheten om at vi høyst sannsynlig får fortsette. Spesielt spennende blir det med Furulund som vil få nye oppgaver innenfor rehabilitering. Det gleder jeg meg til. Herberget vil fortsatt være til stor nytte for de som trenger ei seng og en god prat. Vi ser behovet og er så glad for at vi kan fortsette med det. Men først blir det anbud men vi er klare for det. Det gleder vi oss til. Jeg gleder meg også til å ta fatt på arbeidet med å videreutvikle rusomsorgen i region nord.

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem. 

Brennende engasjert for gatefotball

Full av inntrykk

- Søk du også!

Med fokus på aktivitet

Gjør seg klare til innrykk 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!