a123

−Søk, du også!

Synes året har vært så bra, at han blir et år til.

Navn: Lárus Óskar Sigmundsson

Tittel:  Dynamodeltaker i Vadsø, Finnmark.

−Søk, du også!

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Jeg lette etter en kirke i lang tid og da jeg fant Frelsesarmeen fikk jeg fred om at dette var kirken min. Frelsesarmeen gir mennesker en sjanse slik at de kan vokse, både som mennesker og i troen på Jesus. Og slik har det vært for meg.

 

Hva er en god dag på jobben?

Det å starte dagen med bønn er viktig for meg. På en god dag har vi gjerne et planleggingsmøte med mange gode ideer. Og så drar vi ut og treffer mennesker i Vadsø. Å være sammen og ha det gøy med teamet mitt gjør dagen ekstra bra!

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

Det håper jeg skjer 15. mai – for da blir jeg soldat i Frelsesarmeen! En passende overskift er: «Verdens nyeste frelsessoldat bor i Vadsø!» Og på bildet skal jeg stå i full uniform med både Frelsesarme-flagget og det islandske flagget.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Fellesskap med andre mennesker. Jeg er en veldig sosial person og liker ikke å være alene. Derfor vil jeg gjerne ha mennesker rundt meg. Det er viktig med gode samtaler med venner, men også å treffe nye mennesker og høre deres historie!

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Jeg er en kreativ person. I det siste har jeg jobbet mye med å skrive et skuespill. Jeg liker også å spille gitar, piano og synge. Andre ting jeg driver med er å male bilder eller scrapbooking. Jeg er med på alt som er kreativt!

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg gleder meg veldig til å bli soldat. Det blir en stor dag! Etter det gleder jeg meg til en god sommerferie på Island med venner og familie og deretter å komme tilbake og fortsette arbeidet i Vardø og Vadsø. Jeg har lyst til å starte en dramaklubb for tenåringer. Jeg er veldig spent på hvem som søker på Dynamo 2016-17 og gleder meg til å hilse på dem som blir med! Hvis noen som leser dette lurer på om de skal bli med, vil jeg bare si: Søk nå! Dere kommer ikke til å angre!

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem.Med fokus på aktivitet

Gjør seg klare til innrykk 

Møter håpløshet med håp

Vil bygge kloster

−Det gir håp for fremtiden 

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!