a123

- Hun er så behaglig å høre på

Anna Hannevik skaper julestemning på Majorstuen seniorsenter.

 

Også i år ble julen både lest og sunget inn på Majorstuen seniorsenter i Oslo. Og for 8. år på rad var det Anna Hannevik som ledet det vakre juleprogrammet.

- Dette har nesten blitt en tradisjon for meg. Og det er alltid like hyggelig å bli spurt om å komme hit og skape litt god, gammeldags julestemning, sier Anna.

Programmet i år bestod av lystenning, vakker julesang med solo av Tine Hodne og Jan Harald Hagen på piano. Anna Hannevik delte juleminner fra sin tjenestetid i London, og avsluttet med å lese juleevangeliet.

 

Kommer hvert år

- Vi kommer hit hvert år og det er så behagelig å høre på Anna Hannevik, forteller Else Stampe som er gymnastikkansvarlig på seniorsenteret. Også hennes gode venninne Signe Skjeldestad er også begeistret for dagens juleprogram.

- Den unge damen sang så fantastisk og pianisten var fabelaktig god. Jeg har selv vært organist i mange år, så jeg vet hva jeg snakker om, forteller Skjeldstad på snart 90 år.

Under siste sangen ”Deilig er jorden”, reiser alle de fremmøtte seg på dagligstuen og synger den kjære julesangen av full hals. Og dermed har julen også i år blitt sunget inn på Majorstuen seniorsenter, takket være evigunge Anna Hannevik.