a123

- Løper for Hveita og Frelsesarmeen

- Løper for Hveita og Frelsesarmeen

May Helen Skjærvø fra Trondheim er klar for sitt første Oslo maraton.

- Jeg både gruer og gleder meg til lørdag, men jeg håper i hvert fall å komme i mål på under 2 timer, sier May Helen Skjærvø.

 

Ble utfordret på jobben

Til daglig jobber hun på Hveita dagsenter i Trondheim. Men i fjor fikk hun en spennende utfordring fra sin arbeidsgiver. Ledelsen på Hveita oppfordret alle sine ansatte til å begynne å løpe. Som ”gulrot” lokket de med gratis påmeldingsavgift og egen t-skjorte til de som ble med på Oslo maraton i 2013.

- Det ble bare jeg som tok utforingen denne gangen, men alle på Hveita har vært flinke til å støtte og heie på meg igjennom hele dette året, sier May Helen.

 

Løper for Frelsesarmeen

På lørdag stiller hun til start med spesialdesignet t-skjorte hvor både Hveita og Frelsesarmeen er tydelig profilert.

- Jeg løper for Hveita og Frelsesarmeen, og jeg håper at mange langs løypa legger merke til min flotte t-skjorte, sier May Helen stolt.

 

Skal sette "pers" i Oslo

May Helen startet å jogge for omlag fem år siden. Nå jogger hun 4-5 ganger i uka, og nyter å se at formkurven bare øker. For 14 dager siden løp hun halvmaraton i Trondheim for første gang i sitt liv. Og tiden ble imponerende 1:58:46. Men hun gir seg ikke der og har store planer om å sette "pers" i Oslo.

- Det er meldt strålende løpevær til helgen, så jeg skal satse alt i Oslo. Men dette er et teamarbeid og jeg har lyst til å takke både mamma, kjæresten min Jarle, ungene mine og ikke minst kollegaer på Hveita for fantastisk støtte.

 

FA tilstede i løypa

I tillegg til May Helen, skal også en stor gjeng fra HK løpe Oslo maraton på lørdag (ja, nettredaktøren skal også være med). Og ekstra stas blir det at vi som løper kan la oss inspirere av hornmusikk fra Frelsesarmeen langs løypa. Templet hornorkester feirer sitt 125-årsjubileum med å invitere hornorkestre fra både Stockholm og København til musikkfellesskap denne helgen, og de kommer til spille langs løypa. Vi gleder oss!

 

- Løper for Hveita og Frelsesarmeen
May Helen Skjærvø i mål på Trondheim maraton, men nå er det Oslo som gjelder.