a123

- Sprek som aldri før

- Sprek som aldri før
Helge Jordal sammen med MotbakkeOrkesteret. Foto: Frelsesarmeen

Bakkegaten i Bergen fyller 115 år med gatefest.

 

Torsdag kan Bakkegaten bo og omsorgssenter feire at de har vært til stede i byen i hele 115 år. Og for å markere den store dagen inviteres det til uformell gatefest. På programmet står musikk med MotBakkeOrkesteret og vokalist Helge Jordal og Another Band. Det blir også servering av vafler og kaffe og muligens også en tale eller to.

- Dette er vår måte å gi noe positivt tilbake til våre naboer og en dessuten en flott måte å markere et stort jubileum på, sier Solveig Nilsen som er daglig leder.

 

Bedre livssituasjon

Bakkegaten er et lavterskel botilbud for rusavhengige i Bergen. I 115 år har de holdt til i samme hus, selv om gården ble noe ombygget og oppgradert i 1966. For tiden er det totalt 30 plasser på huset fordelt på langtids- og akuttplasser. Bo og omsorgssenteret har som sitt overordnede mål å bedre livssituasjonen til den enkelte beboer.

Bakkegaten har også sitt eget husband med det klingende navnet MotBakkeOrkesteret. De har i mange år jobbet sammen med Helge Jordal, og på torsdag skal de igjen glede folk i Bergen med en hyggelig gratiskonsert.

Perleportalen kommer tilbake med bilder og inntrykk fra gatefesten i Bergen.