a123

13 konfirmanter på Lillehammer

13 konfirmanter på Lillehammer

Stor aktivitet og gode tilbakemeldinger på konfirmasjonsopplegget til Lillehammer korps.

 

Selv uten korpsleder kan Lillehammer korps se tilbake på et innholdsrikt og aktivt år. Og det hele toppet seg i mai da hele 13 flotte ungdommer ble konfirmert i korpset. Halvparten av gruppa var erfarne baby/småbarnssangere som fant det helt naturlig å komme tilbake etter noen år. Den andre halvparten mente dette virket som det beste opplegget selv om de ikke kjente armeen fra før.

 

Gode tilbakemeldiner

Gjennom tre konfirmasjonsgudstjenester i mai med kapteinene Bjørn og Marit Løvdahl har korpset også fått møte over 400 familiemedlemmer og venner av årets konfirmanter. Og tilbakemeldingene fra både konfirmanter og foresatte har vært svært bra. Her er et par kommentarer fra fornøyde fedre:

- Vil bare gi en tilbakemelding på at konfirmasjonsopplegget dere har ved Frelsesarmeen er kjempeflott!! Gode fokusmomenter innholdsmessig, flott seremoni, fint opplegg for konfirmantene (inkludert Londontur) og ei flott personlig ramme rundt det. Vår konfirmant er kjempefornøyd og det samme gjelder for oss som foreldre. Anbefales!

- Veldig bra seremoni. Veldig ålreit for ungdommene. Takk. Og alle gjestene likte seg. Den beste og helt korrekte omtalen av seansen var at dette var "hel ved"…

13 konfirmanter på Lillehammer