a123

280 påmeldte til innebandy-cup i Drammen

280 påmeldte til innebandy-cup i Drammen
17 guttelag og 7 jentelag deltar i årets innebandy-cup i Drammen. Her et glimt fra cupen i 2015. Foto: Lars Kristian Singelstad

Alt ligger til rette for en innholdsrik helg i Drammen. Finalen på søndag streames live på FA-TV og Håvard Lilleheie stiller som ekspertkommentator.

I helgen arrangeres Frelsesarmeens innebandyturnering for 23. gang. Turneringen foregår i Drammens-hallen og arrangeres i regi av Frelsesarmeen i Drammen. 

Til sammen 280 er påmeldt, inkludert lagledere, dommere og frivillige fra arrangementskomiteen. Turneringen gjennomføres lørdag og søndag med lag fra hele landet.

 

Variert program

I tillegg til det sportslige programmet vil det bli en rekke andre tilbud. Blant annet vil deltakere kunne få informasjon om Jeløy folkehøyskole, moteshow med klær fra Fretex, kveldssamling med musikk og quiz på lørdag og sportsgudstjeneste på søndag.

 

Live på FA-TV

Under finalene, søndag, deltar programleder og skuespiller Håvard Lilleheie opp som ekspertkommentator.

Alle er hjertelig velkommen til Drammens-hallen for å følge kampene. Om distansen skulle bli for stor, eller at du av andre årsaker ikke får tatt turen, har du mulighet til å se finalene live på FA-TV.

Kampene kan du se her søndag 5. februar fra kl. 14.15.

 

Program for helgen:

Lørdag 4. februar 

Kl. 09.30 – 19.00 Innebandykamper

Kl. 20.00 Kveldssamling med apell, musikk, quiz, mat, med mer

 

Søndag 5. februar 

Kl. 09.00 – 16.00 Innebandykamper

Kl. 11.15 Sportsgudstjeneste

Kl. 14.00 Fretex Moteshow

Kl. 14.30 – 16.00 Finaleshow og finaler

Ekspertkommentator: Håvard Lilleheie

Speaker: Richard Tybring Aune