a123

Alltid beredt!

Hun kan nesten klare seg uten alt, men liker å gardere seg for sikkerhets skyld. Ukas FA-fjes gleder seg til korpsting i helgen.

Navn: Heidi Gommerud

Tittel: Daglig leder for FAbU/Speiderkonsulent

Alltid beredt!

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er veldig mye, det er jo der jeg har menigheten min. Det er mye sosialt arbeid og arbeid for barn og unge, selvfølgelig.

Hva er en god dag på jobben for deg?

Det er når jeg får være på et arrangement med barn og unge, å få oppleve fellesskapet, se lederutvikling og trosutvikling. Jeg hadde også en god dag på jobben i helgen, da var jeg sammen med speidere fra hele Europa i London. På Frelsesarmeens europeiske speidernettverk utvekslet vi ideer og fokuserte på hva som er viktig fremover.

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen med hva du ville, hva skulle det vært?

Den ville ha inneholdt en sak om økt vekst i speidergruppa på Grünerløkka i Oslo. Og en sak der de unge patruljeførerene (13-15 år) hadde vært på egen tur og tatt ansvar. I tillegg ville jeg hatt på en sak om barn og unge i korpset, kanskje med utgangspunkt i en familiegudstjeneste der alle aldersgrupper og kulturer er representert.

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag?

Sjokolade, men jeg klarer meg uten det meste egentlig. Hehe, her ville nok de som kjenner meg le, for jeg pakker alltid veldig mye meg. Du vet, vi speidere må alltid være beredt.

Hva fyller du helst fritiden din med?

Venner og tur.

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg gleder meg til korpsting i helgen og treffe folk. Jeg håper håper det blir gode og spennende diskusjoner. I tillegg gleder meg til til sommeren, da skal vi arrangere speiderleir for første gang sammen med Blå kors, Metodistene, Misjonsforbundet og Frikirken. Vi venter 1000-1200 speidere, så det blir veldig spennende.

 Gikk du glipp av forrige Ukas FA-fjes? Her er de siste fem.

Klar for feiring

Brenner for barn og unge

Glad i fotball og fellesskap

Er han Norges smarteste?  

Gir deg en hånd å holde i

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!