a123

Alltid noe å glede seg til!

- Jeg synes generelt at alle dager har vært gode på jobben, det handler vel om hvor man legger sitt fokus.

Navn: Silje Våje Andersen 

Stilling: Aspirantkoordinator og medarbeider lederkontoret

Aktuell med: Ny stilling 

Alltid noe å glede seg til!

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er min kirke.

 

Hva er en god dag på jobben?

Når noen har tatt med kake til kaffepausen... Jeg synes generelt at alle dager har vært gode på jobben, det handler vel om hvor man legger sitt fokus. Jeg prøver så godt jeg kan å glede meg over noe hver dag. Så er jeg så heldig at jeg jobber sammen med noen fantastiske mennesker.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

Det er ofte det negative som får fokus, så jeg ville helt klart fylle den med noe positivt.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

En klem, det MÅ man ha. Faktisk har jeg hørt en gang at man bør ha minst 4 for å ha en sånn noenlunde dag. Men jeg husker ikke hvor jeg har hørt det, men jeg tror det er veldig viktig med klemmer.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Jeg elsker å være sammen med familien min. Jeg elsker også å slappe av i sola, gå en tur, løpe litt, se på TV/film. Lese en bok (når jeg ikke er for trøtt...). Så liker jeg å lage fotoalbum, da kan man lettere holde fast i de gode minnene.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg har alltid noe jeg gleder meg til. Det kan være noe som ligger litt frem i tid som f.eks jul eller ferie, eller noe som skjer i helga. Store ting og små ting. Egentlig så prøver jeg å bli bedre til å nyte og glede meg over de øyeblikkene som jeg har her og nå, og prøver derfor ikke å fokusere så veldig mye på det som ligger foran. Men det kan ofte være veldig vanskelig...

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem. 

 

Meet the General 

Vil bygge korps for nye generasjoner

Fersk i Frelsesarmeen

Full rulle

Et helt spesielt møte

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!