a123

Bare dager igjen til Rusfri dag

Vi håper at Rusfri dag 8. juni blir en positiv markering over hele landet. Er du med?

Bare dager igjen til Rusfri dag
Richard Tybring Aune deler ut gratis drikke til forbipasserende ved Nationaltheatret på Rusfri dag i fjor. Foto: Ranveig Nordgaard

I fem år har Frelsesarmeen markert Rusfri dag, en positiv, spenstig og viktig markering over hele landet. På korps, i butikker, på institusjoner - i gudstjenester, på togstasjonen, i gågatene eller på personalsamlinger.

Helt enkelt - friske farger, god drikke, flyers og noen give-aways. Vi vet hva det handler om. Barn som lider på grunn av voksnes alkoholbruk. Vi vet hva alkohol gjør i arbeidsliv. En ting er hva det koster i penger - men aller mest hva det koster mennesker. Dette er en dag for solidaritet!

 

Visste du at...

seks av ti synes det er for mye drikkepress i norsk drikkekultur?

tre av fire ønsker flere alkoholfrie arenaer for barn og voksne?

 

Så - vær kreativ! Eller kjør en sikker vinner!

Nå trykker vi plakater og flyers. Vi sender ut til alle enheter i Frelsesarmeen. Noen kommuner er med - og andre organisasjoner også.

 

Bare dager igjen til Rusfri dag
Humming People underholdt ved Nationaltheatret på Rusfri dag i fjor. Foto: Ranveig Nordgaard

 

Onsdag 8. juni er Rusfri dag. Om dere vil markere den helgen før - er dere helt fri til det. Da blir det en påminnelse til onsdagen som kommer.

Gå inn på nettsiden www.rusfridag.no (her finner du tips, pressemeldinger, bilder etc)

eller www.facebook/rusfridag. Spre denne i deres nettverk.

 

Trenger dere penger til å arrangere - drikke, utstyr etc - er det bare å sende en mail til listbeth.kleveland@frelsesarmeen.no.