a123

Bli med på tur til Murmansk

26.-28. mai feirer Frelsesarmeen i Murmansk 10-årsjubileum. I den forbindelse arrangerer Nord-Norges divisjon tur og du er velkommen.

Bli med på tur til Murmansk

Har du lyst å besøke Frelsesarmeen i Murmansk? Se korpset, og huset de endelig fikk kjøpt og flytta inn i sist høst? Møte soldater og venner? Se Spatex-butikken, Russlands første Fretex-butikk? Se noe av det sosiale arbeidet? Ikke minst oppleve varmen i møte med våre russiske brødre og søstre?

Siste helga i mai feirer Frelsesarmeen i Murmansk 10-årsjubileum. I den forbindelse arrangerer Nord-Norges divisjon tur og du er velkommen.

Oberstløytnant Alexander Kharkov og major Glenn Price fra Frelsesarmeen i Russland leder og taler sammen med vår egen territorialleder, kommandør William Cochrane, og divisjonssjef major Gro Merete Berg.

Det blir tolking i møtene og sightseeing med norsk eller engelsktalende guide.

Avreise med buss fra Kirkenes rundt lunsjtider fredag 26. mai. Retur søndag 28. mai. Vi regner med å være på Kirkenes flyplass innen kl 1800 slik at det er mulig å rekke kveldsfly derfra.

Musikksekretær Jan Harald Hagen blir også med, sammen med en liten hornmusikkgruppe.

I forkant av disse offentlige dagene blir det offisersmøter. Avreise for dette fra Kirkenes rundt lunsjtider onsdag 24. mai.

 

Pris

Vi har ikke eksakt pris enda. Men for helga vil det koste max 5000 kr for transport Kirkenes-Murmansk t/r, overnatting på godt hotell i dobbeltrom. (Mulighet for oppgradering til enkeltrom.) Halvpensjon.

For offiserer som skal være med på offisersmøter, vil det bli ca 1200 kr ekstra.

Velkommen med på en spennende tur og velsigna dager!

 

Påmelding

For mer info og påmelding: Kontakt Karstein Kristiansen: karstein.kristiansen@frelsesarmeen.no

For å få invitasjoner og visum på plass i god tid er påmeldingsfristen mandag 27. februar.