a123

Boundless 2015

Boundless 2015

Ny nettside for den store jubileumskongressen i London i 2015.

 

Et nytt, viktig steg på veien til Boundless 2015 ble tatt på søndag. Da ble nemlig en helt ny nettside for jubileumskongressen i London lansert: www.boundless2015.org  Fra 1. - 5. juli 2015 arrangeres det en internasjonal kongress i London i forbindelse med at det er 150 år siden William og Catherine Booth startet den bevegelsen som ganske snart skulle bli Frelsesarmeen. O2-Arena på østkanten i London vil være stedet for selve arrangementene, og arenaen ligger bare tre miles fra der Frelsesarmeen ble grunnlagt i 1865.

 

Viktige kanaler

Kongressens koordinator er oberstløytnant Eddie Hobgood. Han sier at den nye nettsiden vil være "kilden til all informasjon om kongressen”. Ved lanseringen vil den innholde arenainformasjon og video, samt grunnleggende informasjon om tid og sted, deltakere og kongressregistrering. Hobgood sier at nettsiden vil bli oppdatert kontinuerlig og han anbefaler alle som planlegger å delta på kongressen om å besøke nettstedet "minst en gang i måneden" over de neste seks månedene, og deretter ukentlig.

Informasjon vil også bli lagt ut på facebook-siden til kongressen: www.facebook.com/ boundless2015 

I tillegg kan du følge Boundless på Twitter: @Boundless2015

 

Norsk side

I løpet av uke 38 vil det også komme en norsk nettside med informasjon om Boundless 2015. Her blir det også mulig å melde seg på jubileumskongressen i London. Mer informasjon om denne nettsiden kommer på Perleportalen.