a123

De gode møtene

‒ Min sterkeste motivasjon for å starte Sammen, var å bidra til at folk skulle få en tilhørighetsfølelse i et fellesskap.

Navn: Tone Berg

Engasjement: Enhetsleder for Sammen 

Aktuell med: Innflytting i nyoppussede lokaler  


De gode møtene

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Først og fremst ønsker jeg å være med å gi mennesker håp i hverdagen, og FA har gitt meg muligheten til å leve ut noe jeg brenner for gjennom Sammen, noe jeg er veldig takknemlig for.

 

Hva er en god dag på jobben?

For meg handler en god dag om de gode møtene mellom mennesker. Det å se glimtene av kjærlighet mellom folk som møtes, danner felleskap, gir hverandre en klem og et "sees neste uke". I tillegg har jeg verdens beste kolleger og frivillige, så jeg er utrolig heldig!

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Hm... Flaut, men tror det er mobilen. Den er enormt viktig for å holde kontakten med alle som hører til i Sammen, og til å vedlikeholde gode relasjoner med en prat på farten.

 

Hva fyller du mest fritiden med?

De gode relasjonene og tid sammen med de jeg er glad i. Mange gode venner og familiemedlemmer har engasjert seg i Sammen, så jobb og fritid flyter ofte sammen for meg.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

"Ensomheten er utryddet i Oslo" Min sterkeste motivasjon for å starte Sammen, var å bidra til at folk skulle få en tilhørighetsfølelse i et fellesskap. Som kristne tror jeg dette er det aller viktigste, elsk menneskene!

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

I disse dager flytter vi tilbake til nyoppussede lokaler på FA på Grønland. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg tror på en enda større lokal forankring i en bydel som trenger en sterk og utadrettet FA. Dessuten har vi endelig kommet i gang med en gruppe for menn som skal hete Sammen Kompis. Er spent på å se hvordan den utvikler seg.

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?
Hva er en god dag på jobben?
 
Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?
 
Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?
 
Hva fyller du helst fritiden din med?
Hva gleder du deg mest til fremover

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem:

Tildelt Veiviserprisen 2016

- Et prosjekt som sprer håp

Et fjes vel verdt å merke seg 

De trodde ikke sine egne øyne 

Rikskjendis over natten