a123

Elna Fredhøy kan bli årets navn

Elna Fredhøy kan bli årets navn
Elna Fredhøy har fått stå på-prisen før. Nå kan hun ble «årets navn» i Akershus Amtstidende. Foto: Foto: Nora Lindtner / Vestby Avis

Og i kåringen "Årets glåmdøl" er Frelsesarmeen i Kongsvinger nominert.

Det er avisen Akershus Amtstidende som dekker kommunene Frogn og Nesodden som skal kåre «årets navn 2014». Avisen har nominert fem navn og én av disse bor i Vestby.

Det er Elna Fredhøy.

Amta skriver følgende i sin omtale av 88 år gamle Fredhøy:

Elna Fredhøy, offiser i Frelsesarmeen, og har jobbet for å samle inn penger til oppussing av deres lokaler i Storgata i Drøbak. Elna er 88 år, men er stadig på farten for Frelsesarmeen. Hun besøker og hjelper folk som trenger det, står grytevakt og baker nydelige bløtkaker, i følge en av innsenderne.

Les mer på nettsiden til Vestby Avis

 

Stem på Frelsesarmeen i Kongsvinger

I Glåmdal kan du være med å stemme fram Frelsesarmeen i Kongsvinger v/korpsleder Rune Berg som Årets gåmdøl.

– Kåringen av Årets glåmdøl er et viktig tradisjon for Glåmdalen og distriktet, sier konstituert sjefredaktør Roar Løkken i Glåmdalen.

– Mange her i distriktet legger ned en innsats som gjør at de utgjør en forskjell. Å løfte fram slike personer er viktig, slik at de får den oppmerksomheten de fortjener, legger han til.

Årets glåmdøl får diplom, et spesialdesignet glasstrofé laget av Magnor glassverk, samt 10.000 kroner. Prisutdelingen skjer under den årlige Artistgallaen. Den arrangeres 16. februar i Rådhus-Teatret.

Les mer på nettsiden til Glåmdalen

 

For å stemme på Frelsesarmeen, send GLPRIS[mellomrom]3 til 2005.

Det koster 1,- kroner per stemme.