a123

En uke fylt med ferie

Hun er glad for sensasjonelt godt vær på Sagaøya denne uka− det kom godt med når ferietilbudet for 15 barnefamilier gikk av stabelen.

Navn: Hjördìs Kristinsdòtter

Stilling: 100% sekretær på DHK og FAbU-ansvarlig på Island og Færøyene.

Aktuell med: Ferietilbud for barnefamilier på Island, som selv ikke hadde hatt mulighet til å reise på ferie.

 

En uke fylt med ferie

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Et møtepunkt for mennesker som står i ulike livssituasjoner.

 

Hva er en god dag på jobben?

En dag som i dag! Egentlig så synes jeg at alle dager er gode dager på jobben, og grunnen er nok alle de forskjellige oppgavene man har. Det kan være en telefonsamtale, å møte noen, et godt møte på kvelden, forskjellige ting. Faktisk så har jeg egentlig aldri hatt en dårlig dag på jobben.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

Jeg tror jeg ville hatt fokus på å forklare hva Frelsesarmeen er. For folk på Island vet egentlig ikke hvem vi er og hva vi holder på med. I tillegg ville jeg hatt et bilde av menneskene i Frelsesarmeen for å vise mangfoldet.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Jeg må ha en stille stund i begynnelsen av dagen, hvis jeg ikke får det har jeg ikke det som trengs for å gå ut i dag og klare det skal.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Akkurat nå er det løping − jeg trener hardt for å løpe Reykjavik maraton i august. Ved å gjøre det samler vi inn penger til Frelsesarmeen. Og utenom det er det å tilbringe tid sammen med familien min.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg har gledet meg veldig til denne uken med ferietilbud for barnefamilier og det har virkelig vært helt fantastisk! Det har vært sensasjonelt bra vær, vi har klatret, svømt og vært på båttur. Vi har jo vært en hel uke, så vi har fått god kontakt med de mange forskjellige menneskene som er her. Mange har vist interesse for å holde kontakten med Frelsesarmeen videre når vi kommer hjem- og det er vi glade for.  

Det er jo trist med siste sommer i Keflavik, men samtidig gleder vi oss til høsten og være med på å samle velferdstilbud og korps på et sted. Det gir mange forskjellige muligheter til å gjøre nye ting.

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem. 

Gleder seg til å stå på scenen i Spektrum

Årets høydepunkt

Radio-aktiv

Markerer 125 år i hele mai

-Onsdag, det var en fin dag!

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!