a123

Et fjes vel verdt å merke seg!

‒ Jeg ser frem til å bli bedre kjent med Frelsesarmeens arbeid, og det å kunne fordype meg i nye og spennende designoppdrag.

Navn: Katrine Kjenne

Stillingstittel: Grafisk designer i seksjon for informasjon og innsamling  

Aktuell med: Ny i jobben 

 

Et fjes vel verdt å merke seg!

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er min nye arbeidsplass, og en god start på det nye året. Det er et sted jeg jeg kan jobbe med design, og samtidig få være med å bety noe for menneskers liv. Jeg kjenner meg takknemlig over å få muligheten til å bli en del av dette arbeidet.

 

Hva er en god dag på jobben?

Det å omgi meg med gode kollegaer, få jobbe med spennende oppgaver og føle at det jeg bidrar med, kan bety noe.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

I tiden før jul var det vært mye fokus på de ensomme blant oss, og hvordan vi bør ta disse inn i varmen. Jeg ville brukt plassen til å minne om at vi inn i det nye året ikke må bli for opphengt i å nå våre egne nyttårsforsetter – hvor vi skal bli best mulig, i alt mulig, men at vi fortsetter å se menneskene rundt oss, og ikke glemmer å ta de inn i varmen.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Dagen ville nok ikke blitt den samme uten en kaffe om morgenen, en god krimbok i hånden og det å omgi meg med mennesker som gir meg energi.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Grafisk design er både jobb og hobby, så jeg har ofte noen små prosjekter gående. Ellers blir det å bruke tid med venner, trene litt eller slappe av med en god bok.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg ser frem til å bli bedre kjent med Frelsesarmeens arbeid, og det å kunne fordype meg i nye og spennende designoppdrag.

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem:

De trodde ikke sine egne øyne 

Rikskjendis over natten 

Stolt av å være en del av Frelsesarmeen 

Gleder seg til søndag!

Julegrytesesongen er rett rundt hjørnet!

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!