a123

Følg Global Track-konferansen via nettet

Følg Global Track-konferansen via nettet
Foto: Faksimile salvationarmy.org

Under konferansen om sosialt arbeid i Ohio 25. – 28.mars blir det mulig å være med i diskusjoner hjemmefra.


25. – 28. mars samles mer enn 200 deltagere fra hele verden til en konferanse om sosialt hjelpearbeid i Frelsesarmeen. Konferansen holdes i Orlando i Florida og har fått navnet: Global Track: The Power of One Army … Transforming our World. General André Cox vil være til stede.

 

Norge representert

Fem delegater fra Frelsesarmeen i Norge deltar også på konferansen. Sosialsjef Lindis Evja ser fram til å kunne samtale om viktige og utfordrende temaer.

- Jeg gleder meg til å møte folk fra sosialtjenesten i andre land, lytte til innleggene og diskutere viktige problemstillinger. I tillegg til gruppediskusjoner er det verdifullt for oss å være til stede for å kunne drøfte temaene også utenom det faste programmet, sier hun.

 

Deler erfaring

For de som ikke er til stede i Orlando blir det mulighet for å følge konferansen via denne nettsiden. Her kan du følge de ulike foredragene og delta i debatter. Fredag 28. mars. vil deler av nettdebattene bli lagt fram på konferansen.

I løpet av dagene i Orlando vil deltagerne være innom 12 ulike temaer innenfor sosialt hjelpearbeid.

- Rekruttering av frivillige er interessant. Det er også spennende å høre hvilken erfaring de ulike landene har i forhold til å formidle evangeliet gjennom det sosiale arbeidet. En slik konferanse gjør at vi kan oppdage nye muligheter innenfor arbeidet vårt i Norge, sier Evja.

Delegatene fra Norge skal også innom New York på vei til konferansen. Der skal de besøke flere av Frelsesarmeens institusjoner og korps.