a123

FOKUS 2016

4. - 10. januar - en uke med fokus på disippelskap og bønn. I Oslo inviteres alle til en times bønnesamling på Frelsesarmeens hovedkvarter kl. 07.30 hver dag fra mandag til fredag.

You need Adobe Flash and Javascript to view this file

Får du ikke opp video, klikk her.

I Høysangen brukes duen for å beskrive kjærligheten mellom Gud og mennesket. Duen er annerledes enn andre fugler fordi den er monogam. Dueparet er trofaste mot hverandre hele livet, og duens blikk henger hele tiden ved sin utvalgte. «Hvor fager du er, min kjæreste, hvor fager du er! Dine øyne er som duer.» (Høys 1,15)

Den første uken i januar løfter vi blikket og fokuserer på han som er verdens frelser. Fokus 2016 står på årsprogrammet, og temaet for uken er disippelskap. Bibellesning, bønn og andre hjelpemidler skal hjelpe oss å fokusere på et viktig tema: «Følg meg, så vil jeg gjøre dere til menneskefiskere!»

Bønn er aldri noe vi får tid til, det er alltid noe vi tar oss tid til.

Ressursheftet finner du her.

Lykke til med planlegging og organisering. Om ikke første uke passer i ditt korps, eller arbeidssted, håper jeg dere kan finne tid senere i januar.

Det handler om å begynne rett. Et rett fokus vil være å begynne med å be: «Gud, gi meg en dues øyne, med et stadig blikk på Jesus!»

 

Med vennlig hilsen

Ida Karin Eide

Åndelig Vekst, Norge, Island og Færøyene