a123

Fersk i Frelsesarmeen

Hun elsker å ha mange jern i ilden og gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver.

Navn: Linn Tomasdotter 

Stilling: Koordinator for flyktning- og integreringsarbeid

Aktuell som: Ny i jobben

 

Fersk i Frelsesarmeen

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Først og fremst ser jeg frem til å ha Frelsesarmeen som arbeidsgiver i min stilling som ny koordinator for flyktning- og integreringsarbeid. Dessuten er jeg en stor fan av second hand-klær, så Fretex har definitivt vært med på å utforme garderoben min. I det mer overordnede perspektivet ser jeg på Frelsesarmeen som et kompletterende støtteapparat, en ny sjanse og et fellesskap.

 

Hva er en god dag på jobben?

Det er en dag som starter med litt bedre tid enn jeg vanligvis har, og gjerne en god kopp kaffe. En god porsjon humor og et par skikkelig gode latterkuler sammen med venner eller kollegaer, er definitivt viktig i en travel hverdag.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

«Prosjekt i regi av Frelsesarmeen bidrar til nytenkning på integrasjonsfeltet». Det er en artikkel som handler om hvordan mangfold i større grad ses som en tilgang enn en utfordring.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Det er nok egentlig ikke så mye som jeg virkelig ikke skulle klart meg uten, men en dag uten tilgang til telefon eller internett er definitivt utfordrende.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Som en engasjert person fyller jeg nok ærlig talt mye av fritiden med å jobbe med spennende prosjekter og styrearbeid. Det betyr at det er ikke alltid så mye tid til overs for andre ting. Likevel prøver jeg å ta del i bylivet sammen med venner; god mat, konserter, standup, fika eller gå en tur til botanisk hage.

Siden jeg er oppvokst på et fjell, så ligger også alpinski hjertet nært. I august prøver jeg å dra hjem for å vandre i skog og fjell, padle eller plukke multer.

 

Hva gleder du deg mest til fremover (gjerne highlight privat og jobbrelatert)?

Det er å få møte noen av de som jobber aktivt sammen med flyktninger og andre migranter for å forbedre alles vår hverdag i Norge.

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem. 

 

Full rulle

Et helt spesielt møte

En uke fylt med ferie

Gleder seg til å stå på scenen i Spektrum

Årets høydepunkt

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!