a123

Fine dager på Storefjell

Til tross for at et av arrangementene nesten måtte avlyses på grunn av uvær, ble Over 60 sitt arrangement «Storefjellfestivalen» en suksess.

Fine dager på Storefjell
Mye sang og musikk på Storefjell. Her har Milly og Oddny Kårtvedt entret scenen. Foto: Rolf-Arne Fagermo

Storefjellfestivalen 2014 gikk av stabelen 26. – 31. juli. Leder for Over 60-gruppen, Major Leif-Erling Fagermo forteller om 370 påmeldte deltakere og fine dager på Golsfjellet.

- Talere var Karsten Isachsen, Gunnar Prestegård, Jorunn Brandt og Yngvar Pettersen. Duoen Milly og Oddny var sangere under alle møtene. Også Greåker frikirkes mannsmusikk deltok på fire av møtene, sier han.

 

Uvær skapte vanskeligheter

Søndag kveld ble det noe dramatisk da et voldsomt uvær slo til.

- Fire timer før arrangementet «Minnes du sangen?» brøt det ut et forferdelig hagel- og regnvær over Golsfjellet. Haglet stengte avsløpskummene og tusenvis av liter vann trengte inn i hotellet, forteller Fagermo. En stund så det ut til at arrangementet måtte avlyses.

Fine dager på Storefjell
Leder for Over 60, Major Leif-Erling Fagermo.

- Dag Henning Ingebretsen og Rolf-Arne Fagermo klarte å få det elektriske anlegget «på beina» igjen. Totalt 748 personer gjestet arrangementet, forteller Fagermo og legger til:

- Det var en fantastisk kveld og et av høydepunktene under arrangementet. Nevnes må også alle menneskene som kom til forbønn i avslutningen av møtene – flere hundre.

 

Sommertreff for døve og hørselhemmede

Nå er en ny gruppe samlet på Storefjell. 110 deltakere er samlet på «Sommertreff for døve og hørselshemmede».

- Oberstløytnant Solveig Bjørndal er med som taler og gjør en eminent forkynneroppgave, forteller Fagermo, som også skryter av gode tegnspråktolker fra NAV som er med på arrangementet.

 

Påmeldinger med informasjon om neste års festivaler vil være klare i løpet av november 2014.