a123

Full av inntrykk

Ble kjent med Frelsesarmeen i konfirmasjonstiden.

Navn: Ingeborg Solheim-Allen

Tittel: Konfirmant i Frelsesarmeen, Templet korps.

Full av inntrykk

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Jeg ble kjent med Frelsesarmeen via konfirmasjonsopplegget deres. For meg er Frelsesarmeen et trygt, godt sted, fullt av hyggelige og varme mennesker. Det er et sted hvor man kan være med og hjelpe folk som trenger din hjelp.

 

Hva har vært det beste med konfirmasjonstiden?

Det beste var leirene. På konfirmasjonsleiren på Jeløy fikk jeg for første gang oppleve en gudstjeneste som satte i gang mange følelser, man ble kjent med mange nye folk, og man fikk oppleve nye ting. Andre konfirmasjonsleir var i London. Det var fantastisk å se hvordan Frelsesarmeentempler er i andre land. Det var ganske annerledes... I tillegg var vi på en Hillsong-konsert. Det var den første kristne konserten jeg har vært på. Det var fantastisk å se hvordan det rørte menneskene i salen.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

Hvis jeg kunne gjøre det, tror jeg at jeg hadde ønsket å informere folk om hva Frelsesarmeen egentlig gjør for andre, fått folk til å se felleskapet blant menneskene her.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Jeg klarer meg ikke uten familien min og vennene mine. De får dagen til å gå fort, og gjør at jeg smiler.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Jeg fyller fritiden min med trening. Her har jeg noen av mine beste venner fra.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jo. Jeg gleder meg veldig til konfirmasjonen, nå er det ikke lenge til. Men jeg synes det blir litt trist også. Etter konfirmasjonen er det ikke sikkert at jeg får se alle igjen, og vi kommer ikke til å dra på leir sammen igjen. Men jeg tror vi vil holde kontakten. Og etter å ha lært mye om Frelsesarmeen i konfirmasjonstiden kan det jo hende at noen melder seg inn her etterhvert.

 

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem. 

- Søk du også!

Med fokus på aktivitet

Gjør seg klare til innrykk 

Møter håpløshet med håp

Vil bygge kloster

 

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!