a123

Full rulle

En sommer det kommer til å lukte svidd av.

Navn: Anders Skoland

Stilling: Territorial ungdomssekretær

Aktuell med: Kongress og ungdomsfestival +++

Full rulle

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er først og fremst min menighet, det er der jeg hører hjemme. Siden jeg jobber i Frelsesarmeen, så blir det nesten også et «andre hjem». Selv om ikke alt er perfekt der, så finnes det bøttevis av omsorg, nestekjærlighet og mange fantastiske hyggelige mennesker.

 

Hva er en god dag på jobben?

Det blir nok en dag jeg ikke sitter på kontoret, men er ute, og møter barn og unge der hvor de er. Jeg er heldig som får bruke tid med dem i jobben min!

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

I lokalavisa ville jeg hatt denne: "Frelsesarmeen åpner stort flerbrukshus i Oslo med fotballbane, svømmehall, konsertscene og kafé!"

Og i riksavisene denne: "Sverige vant fotball EM i Frankrike! Zlatan scoret et drømmemål i siste minutt."

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Anne Louise, kona mi! Nå er jeg ganske mye bortreist fra henne, så det står vel egentlig heller dårlig til med meg da...

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Da finner jeg frem sykkelen min og tar en lang sykkeltur. Sist lørdag syklet jeg Vätternrundan i Sverige – 30 mil på sykkel. Det jeg ikke likte var at min sykkelkompis Hasse slo meg med over to timer, og ettersom jeg er en dårlig taper så var det ikke noe gøy. Men livet går videre, så vidt.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

At jeg får være sammen med så mange hyggelige ungdommer på festival neste uke. Først på kongress, men når den slutter på søndag, så har moroa bare så vidt begynt for meg. Nå er vi over 150 som er meldt på ungdomsfestival, og når det er slutt så starter speiderleir. Der har over 200 FA-speidere meldt seg på! Senere i sommer er det barnefestival og et ungdomsteam som drar til Rio, her står høydepunktene i kø!

 

"Ukas FA-fjes" tar sommerferie, men er tilbake i august. God sommer!

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem. 

 

Et helt spesielt møte

En uke fylt med ferie

Gleder seg til å stå på scenen i Spektrum

Årets høydepunkt

Radio-aktiv

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!