a123

Fyller verktøykassa med Frelsesarmeen

- En døråpner til møte med mennesker og den gode samtalen.

Navn: Line Ørbekk

Tittel: Korpsleder for Lillehammer korps

Fyller verktøykassa med Frelsesarmeen

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen for meg er et verktøy. Min far som er en veldig praktisk mann lært meg at skulle en jobb bli skikkelig gjort måtte du ha godt verktøy å utføre jobben med. Og for meg så er Frelsesarmeen et slik multiverktøy som gir meg muligheten å møte mine medmennesker på en måte jeg synes er god. Man dekker de basale behovene i form av mat og klær. Og de åndelige behov finner vi i den gode samtalen, og i det kristne fellesskapet vi kan tilby i korpset vårt.

 

Hva er en god dag på jobben?

En god dag på jobben begynner alltid med en kaffekopp eller to , og hvis dagen etterhvert fylles med mennesker og gode samtaler, tull, latter og litt alvor, så har jeg hatt en god dag på jobb.

 

Hvis du fikk fylle forsiden av lokalavisen med noe, hva ville det ha vært? 

Forsiden på lokalavisen skulle ha en postiv vinkling på alle våre nye borgere (flyktningene) og hvilke ressurser som de har med seg. Det skulle vært fokus på hva de kan bidra med hvis vi bare lar dem, at man må slutte å se på dem som en belastning, men få opp øya for hvilken ressurs som faktisk kommer inn over landegrensene våre. Gi folk en sjanse og du kan faktisk lære et par ting om deg sjøl.

 

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag? 

En dag uten kaffe og en laaang tur i skogen med bikkjene mine klarere jeg meg ikke uten.

 

Hva fyller du fritiden din med?  

Jeg fyller fritiden min med hundesporten agility i Lillehammer brukshundklubb, en veldig hyggelig gjeng som kommer sammen en gang eller to i uka og trener og snakker hund.

 

Hva gleder du deg til fremover? 

Gleder meg til våren, turen til London med konfirmantene våre og andre sprell sammen med den flotte gjengen med ungdommer som vi har her på Lillehammer.

 

Gikk du glipp av forrige Ukas FA-fjes? Her er de siste fem.

Føler seg priviligert

Mye å glede seg over

Høydepunkt for hele korpset

Høysesong hos Frelsesarmeen

Fikk Mester Grønn på besøk

 

 

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!