a123

Gira på et spennende skoleår?

Gira på et spennende skoleår?

Frelsesarmeens ungdomsteam Dynamo blir "Polarteam" og drar nordover til Øst-Finnmark. Du kan bli med!

– Jeg tror dette kan bli et utfordrende og unikt år som kan komme til å påvirke resten av livet til de som er med. Allerede har jeg fått henvendelser fra ungdommer som er interessert i å være med på eventyret i nord, sier Ida Amelie Helgesen, team-leder for Dynamos Polarteam.

Dynamo er et 10 måneder langt disippeltreningsprogram for deg mellom 18 og 25 år. Programmet er praktisk rettet og gir deg kompetanse og førstehåndserfaring med ungdomsarbeid og sosialt arbeid.

 

- Vi skal få være med å bety en forskjell

Tidligere har teamet holdt til i Oslo, men kommende skoleår er det Vadsø som blir basen. Og Ida Amelie Helgesen, soldat i Templet korps i Oslo, skal altså være teamleder for gruppa.

Gira på et spennende skoleår?
- Bli med Dynamo til Øst-Finnmark, oppfordrer team-leder Ida Amelie Helgesen.

– Jeg ble kristen for fem år siden og har siden den gang erfart at et liv sammen med Jesus er det mest spennende livet man kan ha. Dette har jeg lyst at ungdommene skal erfare selv, og i løpet av året på Dynamo skal vi utruste dem til å tørre å leve et modig liv med Jesus. Ungdommene som blir med på Dynamoteam vil bli kjent med Gud, seg selv og andre. Vi skal få være med å bety en forskjell for folk som lever i Øst-Finnmark og Russland.

Teamdeltakerne skal blant annet være med og gjenoppstarte korpset i Vadsø. I tillegg vil de i praksis erfare å gi suppe, såpe og frelse til mennesker i Øst-Finnmark. I løpet av året blir det også gjennomført undervisning.

 

Ønsker forbønn

Ida Amelie Helgesen jobber for tiden som kommunikasjonsansvarlig i et forkningsprosjekt i Sør-Afrika. Hun gleder seg til å reise til Øst-Finnmark med Dynamo-teamet og oppfordrer hele Frelsesarmeen til å ta med teamet og arbeidet i Øst-Finnmark på bønnelista.  

– Be om at Gud skal vise oss hva vi skal gjøre, be om at ungdommer skal søke for å bli med og for menneskene vi skal møte der. Jeg har store forventninger til det vi skal være med på, men vi er avhengig av bønn og at Gud viser oss veien vi skal gå, sier hun.

 

Søknadsinformasjon

  • Dynamo er et godkjent 1-årig fagskoletilbud og gir fagskolepoeng og rett til studielån. 
  • Teamet får 3 ukers forberedelse med intensiv undervisning på Jeløy i august og januar.
  • Spennende praksis og innsats foregår i Øst-Finnmark og noe i Murmansk.
  • Oppstart i august 2015 og avslutning i juni 2016.

Du kan sende søknad om plass i teamet fra 10. februar. Mer informasjon vil komme på frelsesarmeen.no/dynamo.

Søknadsfristen er 1. mai 2015 og opptak vil foregå fortløpende.

 

Last ned flyer