a123

Gjør seg klar til innrykk

Gleder seg til å møte over 160 barn og unge i påsken.

Navn: Kjersti Håland Risan

Stilling: Major, divisjonssekretær for Frelsesarmeens kvinner, Vestre divisjon.

 

Gjør seg klar til innrykk

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Det er først og fremst en plass der jeg kan utøve min kristne tro, mitt sted og mitt hjem− med alt det det innebærer.

 

Hva er en god dag på jobben?

Det er å få ha god kontakt, bety noe for noen- for de som jeg er satt til å lede. Men det som gjør en dag ekstra god er når jeg får anledning til å dele det som er viktigst for meg og få gode samtaler om tro og liv. Og selvfølgelig innebærer en god dag at jeg får gjennomført alt jeg har tenkt.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

«Frelsesarmeen i Stavanger et levende fellesskap der mange kommer til tro på Jesus» − Det hadde vært helt fantastisk- og ikke minst at det er et sted der troen blir synlig i handling, det er jeg veldig opptatt av. Viktig del av det Frelsesarmeen formidler og tydeligsånn vi ønsker at skal være.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Pepsi Max, mobilen og strikketøy.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Jeg synger i kor, liker veldig godt å trene og se krim på tv.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg gleder meg aller mest til å reise på leir med masse barn og unge denne påsken. Først er det barneleir med 84 barn og ledere, deretter ungdomsleir med 80 unge og ledere. Det er helt fantastisk at det er så mange påmeldte. Vi gleder oss masse, selv mannen min, Jan som skal stå på kjøkkenet under begge leirene, gleder seg veldig. Han er faktisk ute og handler inn nå, og er nok litt mer stresset enn meg.

Vi har arrangert leirer i mange år og vet hvor mye det betyr for barna, de unge og lederne. For oss ledere kan det til tider være slitsomt, men vi vender alltid hjem inspirerte og takknemlige− tenk å få formidle Jesus til barn og unge. Det er så mange som forteller at disse leirene har betydd en forskjell. Her har vi tid til å sette oss ned, være sammen og komme enda nærmere inn på livet.

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem. 

Møter håpløshet med håp

Vil bygge kloster

−Det gir håp for fremtiden 

Tester viljestyrken

Dette bør du få med deg! 

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!