a123

Glad i den gode samtalen

For ukas FA-fjes innebærer en god dag fine samtaler om tro.

Tommy M. Høgset er offiser i Måløy korps.

 

Glad i den gode samtalen Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er mitt åndelige hjem. Jeg tenker at Frelsesarmeen er en del av Jesu kropp. Derfor ønsker Jesus å bruke Frelsesarmeen til å gjøre det samme som da han gikk rundt på jorda.

 

Hva er en god dag på jobben for deg?

Det er når jeg, uten å tenke på det, går og småsnakker med Jesus gjennom hele dagen. Men det er ikke alltid jeg klarer det. Jeg blir også glad når jeg får gode samtaler om tro med mennesker, og kan fortelle om alt det fantastiske Jesus har gjort i mitt liv.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen med hva du ville, hva skulle det vært?

Et vitnesbyrd! Noe som får mennesker til å tenke på Jesus. Din personlige opplevelse av Jesus kan ingen verken benekte eller ta fra deg.

 

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag?

Stiller du det spørsmålet om meg til andre, vil de nok svare at jeg ikke klarer meg uten kaffe. Og det stemmer nok. Det som jeg absolutt ikke klarer meg uten, er min daglige Bibellesning. Etterpå snakker jeg med Jesus om det jeg har lest. Jeg er også veldig glad i alle menneskene jeg har blitt kjent med i Måløy.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Familien min er en viktig ingrediens. Kona mi Marie og min datter Elea. I tillegg er jeg veldig glad i å gå fjellturer, så jeg prøver å få gått litt her i Måløy.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Akkurat nå gleder jeg meg mest til bryllupet til Thea Karlsdottir og Andreas Welander, der min kone og jeg skal være forlovere. Så gleder jeg meg selvfølgelig til pappa-permisjon med dattera til høsten og hva Jesus har lyst å gjøre her i Måløy fremover!