a123

Gleder seg til årets kongress!

‒ Frelsesarmeen for meg er en god og varm familie som jeg kan ha det kjekt sammen med, som kan lære meg mer om Jesus og hjelpe meg på vegen til en sterkere tro.

Navn: Tabita Maria Størksen

Engasjement: Soldat i Stavanger korps og med i bandet Kongsgata

Aktuell med: Kongress

 

Gleder seg til årets kongress!

Hva er Frelsesarmeen for deg? 

Frelsesarmeen for meg er en god og varm familie som jeg kan ha det kjekt sammen med, som kan lære meg mer om Jesus og hjelpe meg på vegen til en sterkere tro.

 

Hva er en god dag på skolen?

En god dag på skolen er når vi har kunst og håndverk eller musikk. Det er når jeg får le (eller gråte) sammen med de gode vennene mine som jeg er så glad i. Og det er når vi får risengrynsgrøt i kantina.


Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva ville det ha vært?

Hvor kjekt vi har det på ungdomsmøtene på frelsesarmeen, hvor mange som kommer der, og hvor mange flere som jeg tror hadde hatt glede av å komme.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Folk! Jeg hater å være aleine!

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Sang og pianospill. Lekser (viss jeg absolutt må). Kaffelaging. Jeg jobber som barista på en kaffebar i Stavanger, og jeg digger det!

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg gleder meg selvfølgelig til kongress hvor jeg sammen med bandet mitt (Kongsgata) skal få lov å være med å spille musikk. Bussturen bort blir også veldig kjekk, men jeg skal ikke være med på turen tilbake. Jeg skal nemlig på ungdomsfestival som jeg også gleder meg veldig til. Ellers ser jeg faktisk fram til å begynne på skolen igjen. Jeg skal begynne på musikklinja på videregående.

 

Du er også hjertelig velkommen til kongress, ta en titt her for mer informasjon. 

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? 

Duket for Kristi himmelfartsdag

Flagger et sterkt engasjement 

På Norgesbesøk

Lover elektrisk stemning

To som er klare for turnè