a123

Gleder seg til søndag!

‒ Jeg er takknemlig for at jeg får mulighet til å være en del av Frelsesarmeen og samtidig ydmyk i forhold til arven og oppdraget som vi har.

Navn: Solveig Nilsen

Stilling: Daglig leder, Frelsesarmeens rusomsorg i Bergen

Aktuell med: Julekonsert i Bergen 

 

Gleder seg til søndag!

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er en organisasjon hvor jeg opplever at vi som jobber her får lov til å være med å gjøre en forskjell i menneskers liv. Jeg er takknemlig for at jeg får mulighet til å være en del av organisasjonen (Frelsesarmeen) og samtidig ydmyk i forhold til arven og oppdraget som vi har.

Hva er en god dag på jobben?

Når de gyldne øyeblikk oppstår enten det er i samtale med en ansatt eller med en av de som bor på senteret. Møte med mennesker hvor vi får mulighet til å "røre hverandre" er det som betyr aller mest for meg.

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

Da ville jeg ha snakket om viktigheten av være åpne og rause overfor hverandre. Jeg tenker da både når det gjelder oss mennesker i mellom i våre nære relasjoner, men også når det i vårt samfunn generelt. Jeg skulle ønske at vi nå inn i fremtiden fokuserte mer på hva som samler oss som mennesker, mer enn hva som skiller oss. Jeg skulle skrive om alle de glade og gode tingene som tross alt skjer hvor mennesker gir av seg selv og fokusere på at dette vil vi har mer av.

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Et smil!

Hva fyller du helst fritiden din med?

Jeg er blitt mormor og er så tussete som en mormor skal være, og Mina- hun er min beste fritidssyssel for tiden.

Hva gleder du deg mest til fremover?

Vi skal ha julekonsert på søndag i Grieghallen og det gleder jeg meg veldig til, når forestillingen begynner så skal jeg senke skuldrene og si nå får det stå til og bare nyte alle de flotte og flinke artistene som er med oss.

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem:

Julegrytesesongen er rett rundt hjørnet!

Ukas FA-fjes på en onsdag?!

Glad for samarbeid på tvers av arbeidsområder

Jeg heier på taperen, uansett!

Leder FA-handel

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!