a123

God respons på Nyttårskonferansen

God respons på Nyttårskonferansen
Kongsgata, Frelsesarmeen i Stavanger sitt ungdomsband, holdt konsert første kvelden på Nyttårskonferansen. Foto: Johannes Worsøe Berg

115 ungdommer og ledere var samlet i Stavanger nyttårshelgen. – Vi har fått tilbakemeldinger om at denne helgen har betydd mye for mange, sier Kjersti Risan, divisjonsleder i Frelsesarmeen vestre divisjon.

– Mange har åpnet øynene for å ta nye steg og bli utfordret i hverdagslivet med Jesus. Vi har fått tilbakemeldinger om at denne helgen har betydd mye for mange. Det er vi veldig glad og takknemlig for, sier Kjersti Risan, divisjonsleder i Frelsesarmeen vestre divisjon.

Til sammen 115 deltagere og ledere var samlet på Nyttårskonferansen som ble arrangert i Stavanger 29.12 - 01.01. Arrangementet var et samarbeid mellom FAbU sentralt og FAbU Vestre divisjon.

I løpet av dagene i Stavanger var det undervisning, seminarer, møter og konsert med Kongsgata, ungdomsbandet fra Frelsesarmeen i Stavanger. Nyttårsaften var det pyntet til fest med god mat og møte med lovsang. Søndag ble det hele avsluttet med gudstjeneste på korpset.

God respons på Nyttårskonferansen
Nyttårsaften var det dekket til fest på korpset i Stavanger.

Fokus på undervisning

Kjersti Risan sitter igjen med et inntrykk av at ungdommene som var samlet i Stavanger har et ønske om å vokse i troen.

– Man trenger arenaer hvor man blir utfordret på troslivet sitt. Vi har hatt ulike seminarer i løpet av helgen, blant annet med fokus på bønn, forkynnelse og om å ta valg. Jeg er ydmyk over å ha fått være med på dette. Flere har fortalt at de lengter etter mer av Guds kraft i hverdagen sin og har fått mot til å gå videre. Det er en bekreftelse for oss på at dette er riktig, sier hun.

Nyttårsaften stod flere av ungdommene fram med sine vitnesbyrd.

Lederne som var med på å arrangere Nyttårskonferansen roses for gjennomføringen.

– Vi har planlagt mye og da er det fint å oppleve at det blir gjennomført på en god måte. Vi har hatt en veldig flott lederstab, noe som betyr mye, avslutter Kjersti Risan.

God respons på Nyttårskonferansen
Lovsang var en viktig ingrediens på Nyttårskonferansen.