a123

Håp i ei gryte - innstikk jul 2017

Frelsesarmeen har i år laget en mini-avis med historier fra det mangfoldige arbeidet som gjøres rundt i hele landet, året rundt. Hvis du ikke får det med avisen din kan du lese innstikket her.

 

Håp i ei gryte - innstikk jul 2017

Innstikket «Håp i ei gryte» kommer i disse dager ut i Adresseavisa, Stavanger Aftenblad, Aftenposten, Bergens Tidende og Sunnmørsposten. 

Historiene som blir fortalt er valgt ut for å vise mangfoldet i Frelsesarmeens sosiale engasjement i Norge, året rundt. Du kan lese om Sokker som varmer-kampanjen, få et tilbakeblikk til Homeless World Cup-fotballfesten på Rådhusplassen i sommer, og lære mer om ettersøkelsesarbeidet. Du får også et innblikk i hvordan det jobbes hos Frelsesarmeen i Tønsberg, og hvordan korpset i Sandnessjøen jobber med integrering. Du kan også bli bedre kjent med Øivind Christiensen som jobber på kontoret for arv. 

Årets julelåt "Ei stjerne som deg" er skrevet av Trygve Skaug og i innstikket kan du lese mer om låta og historien bak. Det blir et møte med våre samarbeidspartnere, og kommandør William Cochrane skriver om sine tanker rundt jul, giverglede og julegryteaksjonen. 

God lesing! 

Innstikket finner du digitalt her