a123

Håper på en inspirerende helg

70 ungdommer fra Norge deltar på Frelsesarmeens ungdomskongress «EYE 2014» i Tyskland neste helg. – Jeg håper at de blir enda tryggere på hva de står for, sier ungdomskonsulent i FAbU, Dirk Cordier.

 

Håper på en inspirerende helg
24 land er representert under ungdomskongressen i Tyskland som starter om en uke.

 

Torsdag 14. august starter «EYE 2014» i Altenkirchen i Tyskland. Nesten 600 deltagere i alderen 15 – 25 år vil i løpet av fire dager samles til bibelstudie, lovsang, seminarer og sosialt samvær.

 

Viktig møtepunkt

Fra Norge reiser 70 ungdommer og 15 ledere. Ungdomskonsulent i FAbU, Dirk Cordier, er en av dem som tar turen. Han håper det blir inspirerende dager.

- Dette er et møtepunkt for ungdommer i Frelsesarmeen. Jeg synes det er fint at norske ungdommer får møte likesinnede fra andre steder i Europa, sier han og legger vekt på det å føle seg som en del av noe større.

Håper på en inspirerende helg
Dirk Cordier er en av femten ledere fra Norge som reiser til ungdomskongressen i Tyskland om en uke.


- I Norge kan man kanskje noen ganger føle at man er få. Da er det fint å komme ut i verden å møte andre ungdommer med samme tanker. Forhåpentligvis vil disse dagene inspirere til å fortelle om Jesus og til å styrke tilhørigheten til Frelsesarmeen.

 

 

General André Cox og Silvia Cox vil også være til stede under arrangementet.

Mer om arrangementet her

 

Hovedmøtene og bibeltimene vil bli sendt live her: sar.my/tv

Det første møtet blir holdt torsdag 14. august klokka 20.00.

 

Vær med og be for ungdommene