a123

Jubel på Storefjellfestivalen

Rekordmange "seniorer" dro til fjells for å markere Frelsesarmeens jubileum på Storefjell.

Siste uken i juli ble Frelsesarmeens jubileumsfestival for seniorer arrangert på Storefjell hotell. Hele 320 deltaker var samlet for bl.a å feire at Frelsesarmeen i Norge har blitt 125 år.

Et av høydepunktene var et historisk Frelsesarmèforedrag ved kommandør Sven Nilsson fra Sverige. Kommandør Nilsson som forøvrig fylte 94 år under festivalen, var sammen med kommandørene Majvor og Rolf Roos årets hovedtalere på Storefjell. Dessuten fortalte sersjant Martha Maria Espeseth fra Gol korps og sekretær Magnhild Løkka fra Fagernes om Armeens arbeid i Hallingdal og Valdres.

 

Sang og Schjøll

Tradisjonen tro ble det søndag kveld arrangert "Minnes du sangen?". Hele 519 tilhørere lot seg rive med i et gedigent sang- og musikkprogram som hadde gjenkjennelsesverdi hos tilhørerne. I tillegg fulgte mange med på musikkprogrammet via nett-tv (FATV). Det bør også nevnes at oberstløytnant Edle Andersen tok forsamlingen med storm med sin munnspillopptreden. Festivalen fikk også besøk av Finn Schjøll som deltok med et meget personlig kåseri som handlet om å se positivt på livet selv når livet er inne i sin verste tragedie. Årets Storefjellfestival ble avsluttet med en flott lysmesse. Nærmere 200 mennesker kom frem i lokalet ved møtets avslutning til forbønn.