a123

Jul under broene – hos deg?

Jul under broene – hos deg?
Foto: Lars Kristian Singelstad

Trenger du inspirasjon og tips til hvordan du kan arrangere julekonsert i år? Nytt og enkelt manus til konsertkonseptet «Jul under broene» gjøres nå tilgjengelig.

Det begynte med en enkel idé – om en julekonsert der folk er. Midt i byen i det miljøet hvor Frelsesarmeen arbeider og julens fortelling virkelig kommer til sin rett.

Så ble det arrangert en annerledes julekonsert under et par broer i Oslo. Noen rigget til med båltønner, lyskastere, julekrybbe, et knippe juletekster og gode julesanger. Og varm suppe. Musikkseksjonen og Rusomsorgen samarbeidet.

Ønsket bak var å bære julens evangelium ut der folk er – helt enkelt. Det har blitt flere julekonserter under broene. I Oslo, Bærum, Tønsberg, Lillehammer og Trondheim.

Vi inviterer dere til å finne en bro – og arrangere en annerledes julekonsert. Dere kan gjøre det helt enkelt – eller ta det helt ut. Hilde Dagfinrud Valen har laget et helt nytt opplegg som alle kan bruke.

Manus kan du laste ned her.

Før du går i gang:

  • Gå en runde i byen – eller i utkanten – finn en bro – eller et annet skjermet sted som kan egne seg for en julekonsert.
  • Spør kommunen om dere kan ha en konsert der.
  • Finn en som kan lese tekstene.
  • Finn en eller to som kan synge og akkompagnere.
  • Se for dere en god ramme rundt konserten – 40 minutter – og kanskje varm drikke eller suppe.

Lykke til!

Snakk med Programavdelingen om dere lurer på noe eller trenger innspill:

program@frelsesarmeen.no

Ann tlf. 47460293 

Knut tlf. 48891227 

Jul under broene – hos deg?
Jul under broene er en julekonsert du kan arrangere der du bor. Dette bildet er dra Dyvekes bro i Oslo.