a123

Julegryta til fjells

Julegryta til fjells
Rideoppvisning med rødnisser og blånisser på Langedrag.

Julemarked på Langedrag ga 18 000 kr til julegryta.

1. desember ble det arrangert juleshow og julemarked på Langedrag Naturpark. Parken som kanskje er mest kjent for sine ulver, har også en tradisjon på at inngangspengene fra julemarkedet skal gå til et veldedig formål. Vanligvis har pengene blitt gitt til årets TV-aksjon, men i år ble det bestemt at inngangspengene skulle gå til slumstasjonen i Oslo. Og i år utgjorde det hele 15 000 kr. I tillegg ble det gitt en sjekk på 3000 kr fra den lokale sparebanken. Line Ørbekk fra slumstasjonen var tilstede for å motta den flotte gaven.

- Vi har fått til et veldig godt samarbeid med Langedrag og det var selvsagt en stor glede å kunne motta så mye penger til julegryta, sier Ørbekk.

 

Familieleir

Langedrag ligger ved Tunhovd ca 1000 m.o.h. med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal. Naturparken har også leirskole. I høst var slumstasjonen på Langedrag sammen med syv familier som fikk en høstferie utenom det vanlige. Og det er et ønske at samarbeidet med naturparken også skal fortette til neste år.