a123

Julekonsert med Rein Alexander

Frelsesarmeen arrangerte gavekonsert til byens seniorer med Rein Alexander.

Byens seniorer var invitert til gavekonsert i Frelsesarmeens storstue, Templet. Flere av byens omsorgsinstitusjoner og seniorsentrer var invitert, og det var fult hus med godt over 200 personer til stede. Thor Erik Fjellvang satt ved flygelet, kor og orkester fra Frelsesarmeen bidro også, mens Rein Alexander fremførte sanger fra Les Miserable, samt kjente og kjære julesanger. 

Julekonsert med Rein Alexander
Rein Alexander synger for byens seniorer Foto: Silje Eide

Gro Merete Berg, leder for Frelsesarmeens seniorarbeid pratet med de fremmøtte før konserten og snakket også om hvordan Gud kom – midt i en vanlig hverdag som dermed ikke forble bare "vanlig hverdag".  Hun snakket om hvordan "vanlige dager" for Josef ble plutselig litt uvanlige, og så ut til å ta en annen retning enn sammen med Maria – slik planen var. For Josef fikk englebesøk i nattens drømmer. Engelen minnet han på det gamle profetordet når han sa: Se, jomfruen skal bli med barn, og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Gud med oss.

Immanuel vil fortsatt være: Gud med oss - i våre ulike dager.

Julekonsert med Rein Alexander
Gro Merete Berg, leder for Frelsesarmeens seniorarbeid Foto: Silje Eide

 
– Det var både nye og faste gjester til stede, og god stemning, sier Gro Merete og forteller at Rein Alexander fortalte morsomme historier og avsluttet flott med "O'Helga natt". 

Konserten ble avsluttet med fellessang og ønsker om en god advent. Etter konserten var alle invitert på kaffe og kringle, og det ble tid til prat og sosialt samvær.