a123

Kjemper for barn og varme føtter

Ukas Fa-fjes har sett hvor mye et par håndstrikkede sokker kan bety, og oppfordrer alle strikkere til å ta pinnene fatt!

Navn: Elin Herikstad

Kjemper for barn og varme føtter

Seksjonsleder for velferd og utvikling, og prosjektleder av "sokker som varmer"-kampanjen

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er menigheten min, jobben min, og gjennom hornmusikk og gospelkor er den også fritiden min. Den er også mye av oppveksten min, så Frelsesarmeen har fylt, og fyller, mye av livet mitt. 

 

Hva er en god dag på jobben for deg?

En dag jeg har formidlet til politikere og det offentlige hva Frelsesarmeen  ser av behov. Når vi får arenaer til å drøfte Frelsesarmeens arbeid og videreformidle hva våre folk ser. Eller det kan være dager med gode møter og samtaler med mennesker.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen med hva du ville, hva skulle det vært?

Jeg brenner mest for barna som faller utenfor i samfunnet, enten på grunn av mobbing, økonomi, eller andre faktorer. En drømmeforside ville vært: "Alle er med! Ingen barn og unge faller lenger utenfor i samfunnet"

 

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag?

Det materialistiske svaret blir nok mat og mobil. Med det kommer man langt :) Ellers er det å føle at man står i en dialog med høyere makter er også viktig for meg. 

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Familien, Frelsesarmeen og friluftsliv!

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Det er mye spennende som skjer på jobb fremover, blant annet er "Sokker som varmer"-kampanjen i full gang. Hjemmestrikkede sokker strømmer inn. Det er tydelig at dette er en kampanje som berører og engasjerer mange. I fjor fikk vi inn 13.000 par ullsokker, og fortsatt er det mange som trenger litt ull til å varme dem på føttene i vinter.  

 

Gikk du glipp av forrige Ukas FA-fjes? Her er de siste fem.

Til Vadsø med en brennende tro eg et enormt engasjement

Feirer sommeren med brass og bram

Med fotball som livreddende redskap

Til fjells på 14. året

Feriesouvernirer og god stemning

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!