a123

Kjenner du noen som fortjener 100 000 kroner?

Kjenner du noen som fortjener 100 000 kroner?
Foto: Knif

Straks skal årets vinner av Sareptaprisen kåres, og du kan nominere en kandidat!

Fokus på «mye ut av lite»

Sareptaprisen, som har navnet sitt fra 1 Kongebok 17,9–16, skal igjen deles ut til en verdig vinner. ​Sareptaprisen er stiftet av Knif Innkjøp og Sparebanken Sør. Prisen ønsker å sette fokus på de som «får mye ut av lite». Hvert år hyller prisen en person, organisasjon, institusjon eller forening som bidrar til verdiskapning i kristen-Norge.

Matsentralen vant i 2016

I 2016 gikk prisen til Matsentralen som ble hyllet for sine samarbeidsprosjekter på tvers av organisasjoner, myndigheter og næringsliv. Begrunnelsen for tildelingen var blant annet at prosjektet har bidratt til hjelp for titusener av vanskeligstilte mennesker, og bidratt til en betydelig miljømessig effekt. Daglig leder Christian Aubert mottok Sareptaprisen på KNIF-dagen i 2017 av statsminister Erna Solberg og juryleder Gunnar Husan.

 

Nominer din kandidat

Vær med og sett fokus på de som bidrar til verdiskapning gjennom sine prosjekter. Du kan nominere en person, organisasjon, forening eller institusjon. Prisen deles ut på KNIF-dagen tirsdag 24. april på Oslo Kongressenter. Fristen for å nominere en kandidat er 2. februar.

 

Trykk her for å nominere din kandidat.

 

Ønsker du å få vite mer om kriteriene for Sareptaprisen?

 Trykk her for mer informasjon