a123

Klar for feiring

Ukas FA-fjes kan ikke gå en dag uten toner og gleder seg til å markere at Frelsesarmeens musikk fyller 125 år.

Navn: Jan Harald Hagen

Klar for feiring

Leder for Frelsesarmeens musikkseksjon

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er min kirke og mitt åndelige hjem. Det er sted jeg er engasjert som frivillig i menighets –og musikalsk arbeid og er ikke bare jobben min. Et sted hvor jeg bruker mye av min fritid.

 

Hva er en god dag på jobben for deg?

En god dag på jobben inneholder gode tilbakemeldinger på det vi bidrar med av sang og musikk. At det har vært til velsignelse, blitt til en hjelp i livet, at det har pekt på Kristus. Det at vi opplever å være med på noe stort, at det ikke bare handler om papirer.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen med hva du ville, hva skulle det vært?

Utfordrende og vanskelig spørsmål, men det måtte vel å ha brukt hele forsiden på å skrive «Bry deg om».

 

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag?

Jeg tror jeg klarer meg uten det meste, men kanskje en eller annen tone, det hadde jeg nok ikke klart meg uten.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Jeg er glad i naturen og få være ute i frisk luft, så så fort jeg får sjansen prøver jeg å få til det, selvfølgelig i tillegg til mitt fritidsengasjement i Frelsesarmeen.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Denne helgen gleder meg veldig til å feire at Frelsesarmeen musikkarbeid har vært et organisert og etablert arbeid i 125 år. Å feire at vi har bidratt med kristen sang og musikk i dette landet i 125 år. Det skal feires med en konsert i Oslo 3. korps på lørdag. Det blir masse moro, plateslipp, historiske tilbakeblikk og Ole Paus gjester oss. Det blir en staskveld! I tillegg gleder meg til å ta fatt på julekonsertene, juleevangeliet under broene. Det var veldig fint i fjor og jeg har tro på at det blir veldig bra i år også.

 Gikk du glipp av forrige Ukas FA-fjes? Her er de siste fem.

Brenner for barn og unge

Glad i fotball og fellesskap

Er han Norges smarteste?  

Gir deg en hånd å holde i

Frelsesarmeens kaospilot

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!