a123

Koret fra Europas travleste handlegate

Koret fra Europas travleste handlegate
Foto: Regent Hall Songsters

Regent Hall Songsters er musikalske gjester på årets kongress. Søndag ettermiddag kl. 17.30 har de egen konsert i Oslo 3. korps.

Regent Hall er Frelsesarmeens korps (menighet) på Oxford Street i London, og koret er en integrert del av det som er den eneste kirken på Europas travleste handlegate. De deltar hver uke i søndagens gudstjenester. De er en aktiv del av korpset marsj og friluftsmøter på Oxford Street, og er du i nærheten en torsdag kveld, er du velkommen til å komme og synge med på øvelsen.

Regent Hall Songsters er en gruppe engasjerte menn og kvinner i alderen 18 til 60+. Gjennom sin sang ønsker de å dele det kristne budskapet med sine medmennesker. De har et stort repertoar i ulike stilarter. Gjennom alt de synger, ønsker de å utfordre både de som lytter, men også seg selv, til å la seg utfordre og inspirere av budskapet i sangene.

Koret har reist mye på de britiske øyer, men ser fram til å besøket til Norge, som blir deres første reise utenlands. Koret har gitt ut 2 CD’er og har også deltatt i ulike tv-programmer.

Dagens ledere er Mark Walton og Karl Westwood. Mark tok over som leder for koret i 2014. Han har vært involvert i korledelse helt siden han som 16 åring ble assisterende leder for juniorkoret i sitt hjemkorps Nunhead.

Karl studerte piano og stemmebruk på Londons Trinity Laban Conservatoire for musikk og dans. Han arbeider for Frelsesarmeens musikkavdeling i Storbritannia og ble utnevnt til assisterende korleder i 2017.

Her finner du rammeprogrammet for kongress.