a123

Korpsnytt

I Nordre divisjon har Åndalsnes korps endret navn til Rauma korps, og Sunndalsøra er ikke lenger eget korps, men en utpost under Kristiansund korps.

Rauma korps

Det Rauma korps er gjennom, kalles restart. Frelsesarmeen og korpset er tilknyttet et forum for menighetsplanting, der målsetningen er å legge til rette for menighetsplantere og nye fellesskap. I det som tidligere het Åndalsnes korps (nå Rauma korps), har man derfor hatt en mulighet til å tenke nytt, og etter en periode med mye bønn og samlinger i mindre fellesskap, har de alt fra babykafé til søndagsskole, to husfellesskap som samles to ganger i uken, bibelgruppe, bønnekvelder, og et aktivt diakonalt arbeid gjennom velferdssenteret sitt. Første søndag i hver måned samles menigheten til bønn og lovsang for å feire gudstjeneste sammen.

Framtidsmålet er en sunn og sterk menighet med en stabil gjeng mennesker: Familier, eldre og yngre som rett og slett strekker ut hånda i kommunen og tar i et tak.

Korpslederne i Rauma ble i sommer intervjuet av Krigsropet blant annet om restarten: Hele intervjuet i Krigsropet kan du lese her.

Korpsets hjemmeside.

Sunndalsøra

I de senere årene er det Frelsesarmeen i Kristiansund som har hatt tilsyn med arbeidet i Sunndalsøra. Etter 53 år med eget lokale ble korpset i Sunndalsøra nedlagt 31. desember 2017 og lagt inn som en utpost til Kristiansund korps. Frelsesarmeen har også inngått en avtale med Sunndal helsetun om å ha sangstunder der omtrent hver sjette uke. 

Dersom noen ønsker kontakt med Frelsesarmeen i Sunndalsøra, ta kontakt med Kristiansund korps.