a123

Kurs for barne- og ungdomsledere på Jeløy

Kurs for barne- og ungdomsledere på Jeløy

Hvordan snakke med tweens (10 – 13 år) om tvil og tro? Dette er et av temaene på Barne- ungdomslederkurs 2017, hvor Viggo Klausen, barne- og familieforkynner i Misjonskirken UNG, foreleser.

Påmelding og mer informasjon.

 

«Tro og tvil for tweens»

Ofte bygger moderne mennesker sin tro på egne følelser og opplevelser, og blander sammen en egen miks av ulike religioner og filosofisk stoff. Men hva hvis følelsene uteblir og man ikke opplever noe – hvordan kan man da tro? Finnes det noe som er absolutt sant, uavhengig av hva jeg føler og synes?

Kurs for barne- og ungdomsledere på Jeløy
Viggo Klausen. Foto: Misjonsforbundet UNG

På seminaret «Tro og tvil for tweens» blir enkel epistemologi gjennomgått - filosofiske metoder

for å komme frem til om noe er sant. Dette er metoder som ledere kan bruke sammen med tweens når man filosoferer over alt som finnes i denne verden.

 

«Alle sammen»

Hvordan kan alle generasjoner bli stimulert samtidig og oppleve at innholdet er for dem?

Mange opplever det krevende å ha felles samlinger der man skal nå ut til ulike aldersgrupper. Seminaret «Alle sammen» belyser dette temaet.

 

Foreleser

Viggo Klausen er ansatt i Misjonskirken UNG som omreisende barne- og familieforkynner. I tillegg utarbeider han materiell for barn og tweens, foreldre, besteforeldre, ledere og forkynnere.

 

Målgruppe for kurset

Alle med et lederansvar i en barne- eller ungdomsgruppe, både hovedledere, medledere og de som ønsker å bli ledere. Vi anbefaler at du er fylt 15 år.

 

Tidspunkt:

Fredag 10. mars 2017 kl. 17:00 - søndag 12. mars 2017 kl. 13:30

 

Sted:

Frelsesarmeen ressurssenter Jeløy