a123

Last Night med Anita

I kveld skal hun, og medkadettene, feires med sang og musikk, glede og jubel i Filadelfiakirken i Oslo. Ukas FA-fjes er nettopp ferdigutdannet offiser og skal snart bli Askers nye korpsleder.

Navn: Anita Klepp Baunø

Last Night med Anita

Nyutdannet offiser og snart korpsleder i Asker

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Den er alt! Jeg vokste opp i Armeen, og som voksen tok jeg en avgjørelse om å fortsette. Det er her jeg har mitt felleskap og min menighet.

  

Hva er en god dag på jobben for deg?

En dag jeg føler jeg har fått hjulpet andre mennesker, enten med praktiske utfordringer eller med tanker i forhold til liv og tro. 

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen med hva du ville, hva skulle det vært?

"Du er Guds favoritt!"

  

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag?

Vann!

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

De siste par årene, mens jeg har studert på Offisersskolen har det meste av fritiden min gått med til studier og barna. Det har vært hektisk men utrolig fine år. 

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

I kveld! Jeg tror Last Night of the Cadets blir en spennende kveld full av sang og musikk. Når denne kvelden er vel overstått gleder jeg meg veldig til å begynne å jobbe som korpsleder i Asker. Å begynne i en ny jobb hvor jeg møter nye mennesker byr på utfordringer jeg trives med.  

 

 Gikk du glipp av forrige Ukas FA-fjes? Her er de siste fem.

En korpsleder med store drømmer

Mennesker av alle fasetter gjør hverdagen spennende

Takler utfordringer med en kopp kaffe og litt latter

Elsker å hjelpe søkende mennesker videre

Fredrikstads superbestemor

  

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!