a123

Last night of the cadets!

Det nærmer seg feiring av de ferske offiserene. Konferansierene for festkvelden er på plass.

‒ Jeg håper alle har holdt av 19. juni til det som blir en storstilt feiring i Filadelfiakirken. Det blir sang, musikk, stomp og overraskelser, sier Andrew Hannevik.

Informasjonssjefen skal sammen med Knut Haugsvær, leder for Frelsesarmeens rusomsorg, ta oss gjennom en kveld som skal markere kadettenes avslutning på den toårige offiserskolen.

Selve innvielsen og utsendelsen av de ferske offiserene finner sted lørdag, mens det på fredag kl. 19.30 blir en storstilt feiring. Begge arrangementene skal foregå i Filadelfiakirkens lokaler, sentralt i Oslo.

Hannevik gleder seg til kvelden og det allsidige programmet som er satt sammen av Kommandør Dick Krommenhoek.

‒ Vi håper på et annerledes møte enn det vi vanligvis finner i Frelsesarme-sammenheng. Navnet «Last night of the cadets», er hentet fra «Last night of the proms» som er avslutningskonserten på den årlige The Proms i Royal Albert Hall i London. Etter nærmere 100 konserter er «The proms» den mest kjente konsertbegivenheten med klassisk musikk, der publikum stiller med flagg og utkledninger, konfetti, ansiktsmaling og ballonger, forteller Hannevik.

Om kort tid kommer plakater til korps og institusjoner som blir hengt opp slik at flest mulig får høre om festkvelden.

Snart er de klare! (se video)

Lader opp til festkveld

Last night of the cadets!