a123

Med fokus på aktivitet

−Det å se mestringsglede er det som gir meg aller mest energi.

Navn: Henning Larsen Norheim

Stillingstittel: Miljøterapeut Soldammen Gård

 

Med fokus på aktivitet

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen for meg er en flott organisasjon og en kjempegod arbeidsplass. Jeg har hele tiden fra før FA ble min arbeidsplass hatt stor respekt for alt FA jobber med. Når jeg begynte å jobbe for FA skjønte jeg fort at jeg viste bare om en brøkdel av det FA faktisk jobber med. Gjennom FA-cuper i fotball og innebandy, Frelsesarmeens barne og familievern og ikke minst Soldammen gård har jeg blitt kjent med utrolig mange fine personer som har gjort hva Frelsesarmeen er for meg. Stikkordene blir godhet, omsorg, kjærlighet, glede og medmenneskelighet.

 

Hva er en god dag på jobben?

En god dag på jobben er når jeg får oppleve at barn og ungdom opplever mestring. Det å se mestringsglede er det som gir meg aller mest energi, og er det som driver meg i mitt yrke som miljøterapeut.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

Jeg kunne tenkt meg at forsiden i lokalavisen fyltes med et nytt aktivitetsområde på Soldammen gård for barn og ungdom. Her skal det være et stort bilde av masse idretts- og mestringsglede der barn og ungdom utfolder seg i alt fra BMX, klatring, ridning, frisbeegolf og skateboard.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

I løpet av en dag må jeg ut og få frisk luft.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Jeg fyller helst fritiden min med min lille familie. I tillegg elsker jeg å leke. Med lek mener jeg alt fra kiting, løpe i naturen, klatre, spille fotball, sykle eller være på jakt.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg gleder meg veldig til å få begynne kitesesongen på vann, og ikke minst til huset vårt på Hvaler blir ferdig bygd. I tillegg ser jeg veldig frem mot å se hvordan aktivitetsområdet på Soldammen gård utvikler seg. BMX-banen er allerede oppe, penger til klatreområdet er på konto, så dette blir spennende. Så er alltid FA-cupen i fotball på Jeløya med alle barna og ungdommen på Soldammen et høydepunkt.

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem.Gjør seg klare til innrykk 

Møter håpløshet med håp

Vil bygge kloster

−Det gir håp for fremtiden 

Tester viljestyrken

 

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!