a123

Mye å glede seg over

Forrige ukas FA-fjes er overveldet over rausheten hun møter.

Navn: Siv Joensen

Tittel: Korpsleder for Sarpsborg korps

Mye å glede seg over  

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er min kraftstasjon, der har jeg mitt åndelige hjem, min tjeneste og min "familie" som begynner å bli ganske stor.

 

Hva er en god dag på jobben for deg?

Alle dager hvor jeg møter mennesker er gode dager, enten det er barn, ungdom, voksne eller eldre.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen med hva du ville, hva skulle det vært?

Det tror jeg må handle om den rausheten vi møter her i Sarpsborg i disse dager. Med mennesker som ønsker å bidra som grytevakter, om alle som støtter julegryta, og hjelper oss med julegaver vi gir videre nå i jula. Vi opplever at barnehager og skoler tar opp temaet fattigdom, og lærer barna å bry seg og at alle kan være med å bidra. I år har veldig mange barnehager og skoler tatt turen til sentrum for å legge penger på gryta som de har samlet inn. Det er fantastisk å oppleve. I tillegg har vi akkurat også fått tatt imot en stor gave fra Gjensidigestiftelsen som vi skal kjøpe buss for. Det er fantastisk å leve mitt i denne rausheten.

 

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag?

Møte mennesker.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Hjem og familie.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Gleder meg til julefeiring sammen med Frelsesarméfamilien min. Til vi synger julen inn, julegudstjeneste, julefeiring og til noen etterlengtede fridager. Samtidig gleder jeg meg til et nytt og spennende år, som Gud allerede har planlagt og som jeg er så heldig å skal få følge.

 

Gikk du glipp av forrige Ukas FA-fjes? Her er de siste fem.

Høydepunkt for hele korpset

Høysesong hos Frelsesarmeen

Fikk Mester Grønn på besøk

Jakter på grytevakter

Alltid beredt!

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!