a123

Mye ærlig levd liv

‒ Vi klarer mange ting her, men ikke det å bære masker.

Navn: Elin Kyseth

Tittel: Korpsleder for Reykjanes korps på Island 

Mye ærlig levd liv

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen var for meg ett forbilde for kristen tro, lære og liv. Når jeg nå selv er en del av den, prøver jeg å tenke at den fortsatt kan være det. En samling av mennesker som strekker seg langt for at verden skal være ett bedre sted å leve i, og som tror på lik verdi for alle mennesker og har dette som sin drivkraft. Det er mitt åndelige hjem, jeg utøver mitt kall som offiser i den, har mine beste forbilder i den, venner og gode kollegaer. Den er stedet hvor jeg kan bli alt jeg kan bli i møte med Gud, meg selv og andre mennesker.

 

Hva er en god dag på jobben?

En dag med mange gode møtepunkt med mennesker, hvor ulikhetene våre beriker oss, og hvor vi øker forståelsen vår for at vi trenger hverandre. De beste folka er her i Reykjanesbær, så en vanlig dag har mye krydder i seg. Vi klarer mange ting her, men ikke det å bære masker, så her er det mye ærlig levd liv som gir en god porsjon verdighet til hver eneste dag.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen med hva du ville, hva skulle det vært?

Island sier ja til å ta i mot 10 000 asylsøkere de neste 5 årene og vil samarbeide med Røde Kors og Frelsesarmeen for å få til God integrering!

 

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag?

Vissheten om at det finnes en guddommelig kjærlighet som beveger seg midt i blant oss! En god latter, en stor porsjon humor, en tur ut og nok alenetid med Gud+Bibelboka+bønn=sant.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Små og lange turer med hunden min, trening, strikking, skype med gode venner og en tekopp eller koffeinfri kaffe på kvelden. Flere gode bøker samtidig og selvsagt Blue Lagune så ofte som overhodet mulig. Jeg liker å stikke hodet ned i noe interessant og la meg engasjere.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Åpne den nye Hertex-butikken (Fretex) i våre egne lokaler som nå er omorganisert og satt istand for å være mer tilgjengelige og relevante for folk i 2016. Samt knytte relasjoner med alle de 130 som feiret julaften sammen på Frelsesarmeen, og skape gode møteplasser hvor vi kan bli bedre kjent. Også gleder jeg meg stort til fellesskapshelg med de andre offiserene i divisjonen nå i februar. Og Reykjanesbær sin egen retreat-helg i mars.

 

 

Gikk du glipp av forrige Ukas FA-fjes? Her er de siste fem.

En grensesprengende hverdag 

Med hjartet på rette staden

Fyller verktøykassa med Frelsesarmeen

Føler seg priviligert

Mye å glede seg over

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!