a123

Noe for deg, kanskje?

Noe for deg, kanskje?
Meningsfullt innhold og sosialt samvær står i sentrum når Alpha-kurs starter opp til høsten. Foto: Illustrasjonsbilde/Frelsesarmeen

I september starter Alphakurs for 50+.

– En mindre og tillitsfull samtalegruppe gir mot til å snakke om de store og små spørsmålene i livet, forteller leder for Frelsesarmeens eldreomsorg, Heidi Milde. Til høsten starter hun opp Alphakurs for de litt eldre.

Betydningsfullt

Kurset går over åtte torsdager med undervisning og samtale om den kristne tro. Det blir noe å bite i hver gang og det sosiale samværet vektlegges.

– Vi fikk tilbakemelding om at dette tilbudet var noe som ga mulighet til refleksjon rundt erfaringer, og spørsmål som deltagerne undret seg over.

Lavterskel

Hittil har gruppen allerede to damer som har meldt sin interesse, men Milde understreker at de har plass til flere. Selv er Milde glade for at Frelsesarmeen kan tilby mer enn suppe og såpe.

– Vi er så glade for å kunne gi en mulighet til å samtale om den kristne tro og frelse. Dette er et lavterskeltilbud til de som har spørsmål om og lurer på hva det å bli og være en kristen innebærer.

Praktisk informasjon

Oppstart torsdag 12. september kl. 10.00 - 12.15 på Ensjøtunet.

  • Magda Iversen underviser og leder
  • Olivur Joensen veileder
  • Frøydis Seland vert

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å melde deg på: tlf. 22576630.