a123

Ny CD fra Frelsesarmeen

Ny CD fra Frelsesarmeen

Frelsesarmeens musikkseksjon kommer med ny utgivelse 1. november. «En ny dag kommer» byr på et utvalg av Erik og Anne-Lise Silfverbergs sanger.

– Folk som er glad i Frelsesarmeens musikktradisjon kommer til å elske denne plata. Jeg er sikker på at mange vil synes dette er veldig stas, sier Jan Harald Hagen, leder for musikkseksjonen i Frelsesarmeen.

Ny CD fra Frelsesarmeen
Morgan Evja har gjort musikkarrangementene på "En ny dag kommer". Foto: Silje Eide

Anne-Lise og Erik Silfverberg, har skrevet mange kjente og kjære sanger. Flere av dem er brukt flittig i Frelsesarmé-sammenheng. Erik Silfverberg, som døde i 2013, er også kjent for sine komposisjoner for brassband. Anne-Lise og Erik har sammen vært med i Frelsesarmeen i Danmark i mange år, der Anne-Lise fortsatt er aktiv.

Jan Harald Hagen håper den nye platen vil glede mange og at det samtidig kan være en takk til Silfverberg.

– Vi ønsker jo å si at vi i Norge har satt pris på det arbeidet de har gjort, sier han og forteller at innspillingen startet opp i vår og har foregått i FA-studio på Frelsesarmeens hovedkvarter.

– Morgan Evja, har vært prosjektleder for det hele. Han har også gjort musikkarrangementene. Det er soloinnslag av Ruth Elisabeth Engøy Solberg, Frank R. Gjeruldsen og Eyfinn Joensen. I tillegg har flere andre sangere fra Frelsesarmeen bidratt, sier han.

Platen er i salg i FA-handel fra 1. november og vil være en fin julegave.